Чотириденний збір у Конча-Заспі

Чотири дні, з 6 по 9 травня включно, на Олімпійській базі в Кончі-Заспі тривав навчально-тренувальний збір Броварської міської Федерації кіокушинкай карате, до якого входить і відділення з цього виду спорту ДЮСШ Великодимерської громади.

Загалом збір проходили 200 спортсменів, 12 з яких – представники Великодимерської громади.

Тренувальний процес був направлений на два напрямки: підготовка до чемпіонату України, який відбудеться у Вінниці та до атестації та здачі на пояс. Щоденно спортсмени мали по три тренування, загалом заняття тривали по шість годин. Лише 6 травня, у день заїзду, було два заняття. Їх проводили тренери та інструктори.

Четвертого дня перебування у Конча-Заспі відбулася атестація та здача на пояси (за бажанням спортсмена). Число тих у великодимерській ДСЮШ, хто вже має пояси, а йдеться про перший, оранжевий пояс, поповнився ще однією особою. Успішно впорався із здачею Дмитро Косенко.

Загалом у громаді зараз нараховується десять осіб з поясами.

  • У нас давно не було атестації, тож місяць назад ми провели здачу на пояс. Це успішно пройшли 9 осіб. От і маємо нині число 10 з поясами, - говорить тренер ДЮСШ з кіокушинкай карате Євген Овдій.

Загалом, як зазначає тренер, навчально-тренувальний процес у Конча-Заспі був насиченим, але й водночас дуже корисним, ефективним. «Нашим вихованцям, - наголосив він, - все це дуже сподобалося».

Поділитися:
Актуальні новини
18.04.2024 13:52
Тренінг для Ссдс Великодимерської Селищної Ради
Надання соціально - правової допомоги дітям, які живуть з проблемою ВІЛ. 17.04.2024 спеціалісти Служби у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради прийняли участь в одноденному…
18.04.2024 13:49
Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар
У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. …
17.04.2024 15:43
39 мільйонів гривень на потреби ЗСУ
39 мільйонів гривень передала на потреби ЗСУ Великодимерська громада. Для цього було виділено 48 мільйонів гривень з місцевого бюджету.
17.04.2024 13:45
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ! Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку…