Мрії збуваються

1 серпня у Великій Димерці урочисте відкриття нового футбольного поля

День 1 серпня точно буде пам’ятним в історії нашої молодої громади. У нас продовжаться спортивно-радісні події. До початку роботи міні-футбольного майданчика у Бобрику, до відкриття сучасного боксерського майданчика на цьому ж стадіоні додасться ще один важливий об’єкт. Саме у неділю, 1 серпня, розпочне діяти нове футбольне поле головного стадіону громади – у Великій Димерці. Відбудеться урочисте відкриття футбольного поля.

Тим часом, хоча об’єкт ще й не закінчено, але любителі баскетболу селища, користуючись, що щити вже поставлені, вечорами насолоджуються можливістю на класному покритті мультифункціонального спортмайданчика шліфувати свою майстерність триочкових, і не тільки. Його спорудження ще триває на території школи.

Якщо ж повернутися до стадіону, то ми говоримо лише про зелений килим, котрий, і про це можна сказати сміливо, стане найкращим на Броварщині футбольним полем, та, думається, одним з найкращих в області. На ньому відтепер проводитимуться регулярні матчі чемпіонату району, гратимуть діти тощо. Тобто, воно почне повноцінно функціонувати. З його відкриттям почне функціонувати нова ера футболу великодимерської громади.

Говоримо лише про поле, адже роботи тут продовжаться. Бо ми поступово, крок за кроком, наближатимемося до того, що цей об’єкт стане повноцінним споткомплексом нашої громади, де буде змога займатися багатьма видами спорту. Попереду ще багато роботи, але саме перша черга закінчиться відкриттям 1 серпня футбольного поля.

Про це мріяло не одне покоління любителів футболу селища, щоби у Великій Димерці було сучасне поле з рівненьким газоном. Нарешті, їхня мрія збулася. Звісно, багато з них одягнути бутси та вийти на поле вже не зможуть. А багато хто відійшов в інші світи.

Ветерани футболу стануть одним із стержнем сценарію відкриття поля. Буде багато згадок, буде вшанування всіх тих, хто плекав історію димерського футболу. Напевно, найяскравішим спогадом буде 1999 рік, коли команда «Сокіл» (Велика Димерка), котрою керував Сергій Величко, виграла чемпіонат та Кубок Київської області.

І є небезпідставні сподівання, що ті високі здобутки не припадатимуть історичним пилом, а стануть імпульсом для нових футбольних звершень головної команди Великодимерської громади.

Ветеранів не тільки вшанують словами. Відбудеться матч між ними.

Звісно, не менш головними діючими особами свята 1 серпня стануть діти, наше підростаюче покоління, котре й повинне писати нову історію, переможну історію великодимерського футболу . Пройде турнір дитячих команд.

Також у програмі дня передбачені виступи юних боксерів великодимерської ДЮСШ – звісно, на новенькому рингу боксерського майданчика. Буде й концертна програма.

Останнім же акордом програми святкового дня стане футбольний матч між двома командами Великої Димерки – «Колосом» та ФК «Димерка».

Але насправді увесь цей день стане першим акордом нового життя стадіону у Великій Димерці.

Отже, місце зустрічі змінити не можна. Всі дороги нашої громади цього дня, 1 серпня, вестимуть до стадіону у Великій Димерці.

На давніх знімках, які є справді унікальними, покоління тих, хто гартував футбол Великої Димерки та теж мріяв про новенький стадіон: команда 1958 року, команда 1960 року, і, напевно, 80-х

Поділитися:
Актуальні новини
19.04.2024 12:41
ГС "Ре: Освіта" організувала зустріч для учнів Плосківського ліцею
Дискутували про вибір освітньої траєкторії по закінченню 9 та 11 класів та реформу старшої школи - ГС "Ре: Освіта" організувала зустріч для учнів Плосківського ліцею. До ліцею завітали експерт ГС …
19.04.2024 12:04
«Вокальні сезони» стали успішними для маленьких артистів нашої громади
«Вокальні сезони» стали успішними для маленьких артистів нашої громади Дитячий вокальний ансамбль «V D Sound» взяли участь у IV Міжнародному (двотуровому) конкурсі «VOCAL SEASONS» («Вокальні…
19.04.2024 12:04
Культурні новини громади
«Вокальні сезони» стали успішними для маленьких артистів нашої громади Дитячий вокальний ансамбль «V D Sound» взяли участь у IV Міжнародному (двотуровому) конкурсі «VOCAL SEASONS» («Вокальні…
19.04.2024 11:25
Виплати щорічної одноразової грошової допомоги сімʼям осіб, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у звʼязку з військовою агресією Російської Федерації проти України, смерть яких повʼязана із захистом Батьківщини, та сімʼям Героїв Небесної Сотні
Управління соціального захисту населення Великодимерської селищної ради повідомляє, що в рамках виконання заходів Київської обласної цільової програми соціальної підтримки в Київській…