«Нас буде багато, і разом ми зможемо програми здолати»

До початку нового навчального року ще ніби далеко, проте підготовка до нього у Великодимерському ліцеї вже розпочалася. Відбулося перше побачення з батьками майбутніх першокласників. Зустріч пройшла 20 січня. Актовий зал був заповнений мамами та татами практично вщерть.

Насамперед, як повідомила нас директор ліцею Тетяна Філіпова, очікується у 22-му році не менша кількість першачків, ніж у вересні 21-го.

  • На цей час ми зможемо говорити, що у нас буде п’ять перших класів орієнтовно по 30 учнів у кожному. Але цілком може статися, що буде й більше, - сказала вона.

Тетяна Анатоліївна ознайомила присутніх батьків із загальними принципами діяльності ліцею, розкрила суть змін у навчальному закладі, які стосуються як матеріально-технічної бази, в тім числі й зовнішніх параметрів, так і внутрішніх перемін, що стосуються винятково навчально-виховного процесу.

  • Ми разом із владою робимо і будемо робити все, аби кожна дитина із задоволенням приходила до ліцею, - наголосила пані директор.

Батькам педагоги ліцею розповіли про програми, за якими, на їх вибір, будуть навчатися їхні діти. Людмила Корнієнко ознайомила з проектом «Інтелект України». Програма, а вона вже працювала за нею і буде набирати новий клас, дуже цікава, широко використовуються в процесі навчання новітні технології, зокрема, аудіо- та відеовізуалізація тощо.

Людмила Товстенко представила проект «Світ чекає крилатих». Тут особлива увага приділяється розвитку креативності, творчості дітей.

Обидві програми оплачуються батьками. Обходиться навчальний рік у 3 тисячі гривень, тобто 300 гривень на місяць.

Третій проект, за яким можуть навчатися діти-першокласники, це вже відома всім НУШ – нова українська школа. Вона не потребує додаткових фінансових витрат від батьків. Про неї розповідали на зустрічі з батьками Лариса Чорновол та Наталя Прима.

Програми різні, однак є один об’єднавчий момент – позитивного результату можна досягти за умови неодмінно активної участі батьків у навчальному процесі. Це має сприйматися мамами і татами як аксіома.

Тільки щоденна їхня увага, допомога своїм діткам допоможе якісно впоратися з програмою та домагатися поставлених цілей.

  • Але яку б ви програму не вибрали для своїх дітей, наше спільне з вами головне завдання, щоб наші діти виростали підготовленими до сучасних умов життя, і були просто хорошими людьми. У нас фаховий педагогічний колектив, здатний вирішувати будь-які завдання, йти в ногу із новітніми педагогічними теоріями, в ногу із сучасністю, котра змінюється часом просто блискавично. Ми працюємо, що надзвичайно добре, в умовах, коли селищна влада пріоритетом своєї діяльності обрала дитину. Тож ми маємо всі підстави говорити: ми можемо і повинні виховувати наших дітей успішними, креативними, задоволеними своїм перебуванням у стінах нашого ліцею. Тож – запрошуємо до співпраці! – завершила зустріч з батьками Тетяна Філіпова.
Поділитися:
Актуальні новини
29.03.2024 11:58
Звіт   Жердівського старостинського округу за 1 квартал 2024 року
Звіт Жердівського старостинського округу за 1 квартал 2024 року. В 1 кварталі 2024 року Жердівським старостинським округом надані наступні послуги: …
29.03.2024 11:54
Рейд в громаді ССДС
Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Броварського районного управління поліції, поліцейськими офіцерами громади та…
29.03.2024 09:50
Так приємно робити добрі справи!!!🥰
Так приємно робити добрі справи!!!🥰 У час війни в Україні важливо пам’ятати про тварин, які залишилися без господарів, і забезпечувати їх харчами.🐕🐈‍⬛ І якщо великі притулки часто отримують…
29.03.2024 09:47
Надання підтримки розвитку галузей тваринництва та льонарства
Управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації відповідно до Комплексної програми розвитку сільського господарства та сільських територій Київської області на 2024…