Серед важливих питань - забезпечення теплом

25 жовтня селищний голова Анатолій Бочкарьов та його заступник Микола Губський провели робочу нараду із старостами, начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету, керівниками комунальних установ Великодимерської селищної ради.

Розпочинаючи засідання було наголошено на дотриманні протиепідемічних заходів з метою попередження захворюваності на коронавірусну інфекцію. Адже рівень захворюваності щодня зростає, тому маємо бути обачними. Актуальним залишається питання вакцинації. Кількість вакцинованих жителів Великодимерської громади становить - 11250.

Начальник управління соціального захисту населення Оксана Яковенко поінформувала про завершення місячника «Милосердя», який проводився спільно із представниками Товариства Червоного Хреста України.

Заступник начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Ірина Хитра доповіла про продовження канікул для учнів загальноосвітніх шкіл громади, за виключенням Великодимерського ліцею, де заклад опалюється.

Проблемним залишається питання забезпечення теплом закладів освіти і медицини. По цій причині вимушено закриті і дитячі садочки.

Як відомо, питання не підписання договорів на постачання газу бюджетним установам є загальнодержавною проблемою і потребує вирішення у вищих ешелонах влади.

Начальник відділу містобудування та архітектури Тетяна Мальцева акцентувала увагу на змінах в законодавстві щодо процедури присвоєння поштових адрес.

Старости прозвітували про роботу на підвідомчих територіях. Зокрема мова йшла про заготівлю дрів, дотримання правил благоустрою, освітлення вулиць та інші питання, які доводиться щодня вирішувати.

Як поінформував, директор КП "Великодимерське" Микола Драний, триває робота по налагодженню вивозу сміття в населених пунктах, удосконалюються відповідні графіки, проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота серед населення.

В ході наради селищний голова дав відповідні доручення щодо виконання поставлених завдань та вирішення існуючих проблемних питань.

Поділитися:
Актуальні новини
24.04.2024 16:41
Моніторинг якості початкової освіти у Русанівській гімназії
Зовнішній моніторинг якості початкової освіти у Русанівській гімназії 24 квітня учні 4 класу Русанівської гімназії взяли участь в основному етапі третього циклу загальнодержавного…
24.04.2024 16:38
Новини з РЕ:ОСВІТИ в громаді
РЕ:ОСВІТА крокує ліцеями Великодимерської громади. 24.04.2024 р. в рамках реформації освітнього середовища громади, була проведена зустріч з учнями Тарасівського ліцею. …
24.04.2024 16:16
УВАГА! КП "Великодимерське" інформує
ОГОЛОШЕННЯ Шановні мешканці Великодимерської територіальної громади! Комунальне підприємство «Великодимерське» Великодимерської селищної ради повідомляє, що з 1 травня 2024 року розпочинає…
24.04.2024 16:06
ГО "Благодім" допомагає громаді
Пам’ятаймо що непотрібних речей не буває. 23 квітня за адресою вул. Соборна 15 А, селища Велика Димерка завдяки наданій допомозі від ГО " Благодім " мешканці мали змогу підібрати одяг та…