Зручні сервіси: у ДТЕК Київські регіональні електромережі 60% послуг доступні клієнтам в онлайн

ДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні та прості дистанційні сервіси. Про їхні переваги розповів генеральний директор компанії Віталій Шайда під час онлайн-зустрічі в рамках проєкту #СпитайПроСвітло. Наразі в онлайні доступні 60% від усіх послуг, що надає оператор системи розподілу електроенергії в Київській області.

30 червня генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі провів першу пряму Facebook-трансляцію з циклу онлайн-зустрічей #СпитайПроСвітло, в рамках яких експерти в енергетичній галузі відповідають на запитання клієнтів.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості. На сьогодні ДТЕК Київські регіональні електричні мережі запровадив низку нових сервісів, для того, щоб клієнти не ходили в ЦОКи й не стояли в чергах. Клієнт може розв'язувати питання, пов’язані з роботою оператора системи розподілу, дистанційно. Замовити послуги чи отримати консультацію можна через оновлений сайт компанії, додаток у смартфоні «Мережі онлайн», чат-боти у Viber та Telegram та офіційну сторінку компанії у Facebook. Ці дистанційні канали дозволяють нам розвантажити кол-центр і звільнити лінію для тих клієнтів, хто цього дійсно потребує, і для кого це єдиний канал зв’язку з компанією», — розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Кожен з дистанційних каналів зв’язку з компанією — зручний і має свої переваги. Варто спробувати і знайти для себе оптимальний варіант.

На сайті компанії www.dtek-krem.com.ua можна:

·Передати покази приладів обліку без додаткової реєстрації. Для цього потрібно зайти у розділ «Передача показів лічильника». Далі обрати район, вказати особовий рахунок, кількість зон та ввести покази лічильника. Після – вказати номер телефону та натиснути опцію «Передати покази».

·Подати заяву щодо обслуговування приладів обліку. За допомогою даної послуги клієнт може дистанційно обрати точну дату візиту фахівця для обслуговування лічильника: встановлення, заміну, ремонт, розпломбування чи опломбування. Аби скористатися сервісом дистанційно, клієнт має зайти на сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі у розділ «Замовлення послуг на обслуговування приладу обліку», заповнити форму заяви та чекати підтвердження.

·Подати заяви на приєднання та збільшення потужності. Кожен охочий може скористатися електронною формою на сайті, подати заявку на підключення або збільшення потужності, а також відстежити статус її виконання.

·Укласти договір онлайн. Ця послуга стане в пригоді тим, хто купив будинок або квартиру у попереднього власника, отримав житло у спадок й переоформлює договір на розподіл електроенергії на себе.

Мобільний додаток «Мережі онлайн» доступний в AppStore та Google Play Market і дає змогу:

·передавати покази електролічильника;

·дізнаватися про планові та аварійні відключення електроенергії;

·замовляти обслуговування приладів обліку;

·повідомляти компанію про помічені дефекти на електроустановках у Київській області.

За допомогою чат-боту у месенджерах Viber та Telegram клієнти можуть:

·передати покази лічильника;

·залишити заявку про аварійну ситуацію чи факт крадіжки електроенергії;

·подати заявку щодо роботи приладів обліку;

·отримати інформацію про причини відсутності електропостачання;

·отримати відповіді на найбільш поширенні питання.

На сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook клієнти можуть:

·отримати консультацію щодо всіх сервісів та питань, які надає оператор системи розподілу;

·залишити заявку на обслуговування лічильника;

·передати покази лічильника;

·повідомити про відсутність світла.

Також для тих, хто не має змоги скористуватися онлайн-каналами комунікацій, у кол-центрі ДТЕК Київських регіональних електромереж діє 4 номери телефонів:

·(044)459-07-40;

·(099)495-70-40 (Vodafone);

·(093)495-70-40 (Lifecell);

·(067)495-70-40 (Київстар).

У телефонному режимі можна проконсультуватися з будь-яких питань електрозабезпечення, передати покази лічильника чи замовити послугу його обслуговування.

Під час прямого ефіру Віталій Шайда також відповів на питання від мешканців області про те, хто формує платіжки клієнтам? Повний запис відеотрансляції #СпитайПроСвітло можна подивитися тут.

Поділитися:
Актуальні новини
29.03.2024 11:58
Звіт   Жердівського старостинського округу за 1 квартал 2024 року
Звіт Жердівського старостинського округу за 1 квартал 2024 року. В 1 кварталі 2024 року Жердівським старостинським округом надані наступні послуги: …
29.03.2024 11:54
Рейд в громаді ССДС
Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Броварського районного управління поліції, поліцейськими офіцерами громади та…
29.03.2024 09:50
Так приємно робити добрі справи!!!🥰
Так приємно робити добрі справи!!!🥰 У час війни в Україні важливо пам’ятати про тварин, які залишилися без господарів, і забезпечувати їх харчами.🐕🐈‍⬛ І якщо великі притулки часто отримують…
29.03.2024 09:47
Надання підтримки розвитку галузей тваринництва та льонарства
Управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації відповідно до Комплексної програми розвитку сільського господарства та сільських територій Київської області на 2024…