Анатолій Бочкарьов – національний рекордсмен України!

Сюрприз – він і на те сюрприз, аби несподіванку для його адресата тримати в таємниці до останньої секунди. Саме так і сталося сьогодні, 7 грудня, у Великій Димерці під час відзначення Дня місцевого самоврядування. Вже нагороди, в тім числі й від Верховної Ради, отримали кращі представники місцевого самоврядування нашої громади, вже тривав концертний виступ, до речі, дуже класна і талановита програма від Школи мистецтв, як до залу засідань несподівано для абсолютної більшості присутніх зайшла Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України.

У руках пані Вєтрова тримала документ, який свідчить, що саме 7 грудня датований новий Рекорд України. Це -

«НАЙТРИВАЛІШИЙ БЕЗПЕРЕРВНИЙ СТАЖ РОБОТИ НА ВИБОРНІЙ ПОСАДІ.

Період – 35 років 11 місяців».

  • І я запрошую отримати документ людину, котра встановила цей абсолютно унікальний рекорд – голова селищної ради Великодимерської територіальної громади Анатолій Борисович Бочкарьов.
  • Анатолій Бочкарьов був наскільки схвильований цим фактом, такою несподіванкою, що не зміг говорити без сліз на очах.

Він подякував насамперед громаді, людям, які впродовж понад трьох з половиною десятків років довіряли йому бути їхнім керівником. Він починав, коли ще був головою Великодимерської сільської ради, потім Великодимерської селищної ради, і ось вже вдруге його обирають очільником Великодимерської територіальної громади.

  • Це просто унікальне досягнення, - скаже потім Лана Вєтрова. – Ми реєстрували рекорд багаторічної роботи на одному місці. Але ж тут мова йде про виборну посаду. Це набагато цінніше, це потужний показник, це потужна і, я не побоюсь цього слова, потужна, визначна людина.

Отже, на сьогодні Анатолій Бочкарьов, голова Великодимерської селищної ради, - людина №1 в Україні. За показником безперервної роботи на виборній посаді – 35 років 11 місяців! Причому, на одній посаді – очільник однієї і тієї ж громади, котра останнім часом розширилася з утворенням територіальної громади. Попередній рекорд в цій царині був зафіксований на рівні 35 років.

27 грудня 1985 року Анатолій Бочкарьов вперше очолив громаду Великої Димерки. 27 грудня 2021 року виповниться рівно 36 років роботи на виборній посаді. А наступного року, до речі, ще одна унікальна дата для нинішнього очільника нашої громади. Анатолій Борисович відзначатиме 40-річчя своєї роботи в органах місцевого самоврядування.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…