Бобки і К «осріблили» себе і громаду

7 березня у спортивному залі Рудні пройшла фінальна частина чемпіонату Броварщини з футзалу серед дитячих команд 2010-2011 років народження.

До квартету найсильніших з 16 команд, котрі стартували в чемпіонаті, потрапили Богданівка - представляла Великодимерську громаду, та три броварські колективи – Тайгерс, Каскад та Броварія.

Фінальна частина пройшла надзвичайно цікаво. Це заслуговує на окремий аналіз. І ми це зробимо. Поки ж достатньо сказати, що інтрига трималася до останнього матчу. І тільки остання гра дала відповідь на запитання – хто ж буде чемпіоном.

У цьому ннапруженому непоступливому з обох сторін поєдинку (до слова, так проходили всі матчі) зустрілися Богданівка та Каскад. Суперники були гідними один одного. Обидва колективи могли забити, все ж трішки ближче до цього був Каскад. Особливо на останній хвилині, коли в черговій небезпечній атаці каскадівці двічі підряд влучали в стійки воріт (били Заморський та Гірчиця), третій удар у виконанні Радомира Фоменка мав бути точним – м’яч спрямовувався у незахищений кут воріт. Але самовіддано зіграв богданівець Назар Бобко, який практично виніс шкіряного з порожніх воріт.

Таким чином матч закінчився нульовою нічиєю, яка дозолила посісти перше місце Тайгерсу, другою фінішувала Богданівка. На третьому місці опинився Каскад, а четвертою стала команда Броварія.

Табло фінальної частини

Броварія – Каскад – 0:1 (відзначився Назар Дубина)

Тайгерс – Богданівка – 3:5 (Іван Цимбаленко-2, Андрій Цимбаленко – Максим Бобко – 5)

Броварія – Богданівка – 4:1 (Богадан Шатковський, Денис Кутаков -3 – Анатолій Теплюк)

Каскад – Тайгерс – 1:4 (Артем Заморський – Тимофій Стасюк, Ростислав Старков, Іван Цимбаленко-2)

Броварія – Тайгерс – 3:4 (Денис Кутаков, Іван Цвігун, автогол Антона Рябінченка – Антон Рябінченко -2, Андрій Цимбаленко-2)

Богданівка – Каскад – 0:0.

Підсумокова таблиця

В Н П М О

  1. Тайгерс (тренер Денис Самойлик) 2 0 1 11-7 6
  2. Богданівка (Микола Бобко) 1 1 1 6-7 4
  3. Каскад (Антон Сміхотур) 1 1 1 2-4 4
  4. Броварія (Дмитро Кутаков) 1 0 2 7-6 3

«Срібні» нагороди у складі Болгданівка завоювали:

воротар – Євген Козоріз, польові гравці – Максим Бобко, Назар Бобко, Арсеній Чернятін, Віктор Хилько, Анатолій Теплюв, Олександр Тіхонов, Дмитро Крук.

Тренер – Микола Бобко.

Кращими бомбардирами фінальної частини стали: Максим Бобко (Богданівка) – 5 голів (з урахуванням попередньої частини – 17), по 4 – Іван Цимбаленко (Тайгерс) та Денис Кутаков (Броварія), 3 голи на рахунку Андрія Цимбаленка (Тайгерс).

Поділитися:
Актуальні новини
02.05.2024 15:53
Братерство без кордонів
Братерство без кордонів В рамках робочої поїздки відвідали польське місто-побратим Єдвабно. На знак вдячності та поваги привітали Sławomir Ambroziak з перемогою на місцевих виборах і перейшли до…
02.05.2024 15:32
Учні Богданівської гімназії взяли участь у проєкті психоемоційної допомоги від Клубу Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)
Щоб підтримати дітей та покращити їхній емоційний стан, Клуб Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили комплексний проєкт психоемоційної допомоги для…
02.05.2024 15:13
Безоплатна вторинна правнича допомога
Безоплатна вторинна правнича допомога (БВПД) — вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Категорії осіб, які мають право на БВПД…
02.05.2024 15:10
Відбулося засідання робочої групи зі внесення змін до Стратегії розвитку громади
Представники Великодимерської селищної ради – тимчасово виконуючий обов’язки селищного голови Олександр Борсук, заступники селищного голови Олександр Рубанка, Лідія Сичова, Олександр…