«Бронзовий» успіх найрезультативнішої команди

На Броварщині пройшов відкритий чемпіонат з футзалу серед хлопчиків 2008-2009 років народження.

Статус відкритих змагань дозволив взяти участь в ньому колективу СК «Святопетрівське» з Києво-Святошинського району (двома командами) та столичній команді «Райдужний».

Загалом в чемпіонаті боролися на старті за перемогу 12 команд. Їх розбили на три групи. Матчі в групах проходили у Рудні, Калинівці та Броварах, а вже стикові поєдинки та матчі за місця приймала Калинівка. Вееликодимерська територіальна громада була представлена двома командами – «Рудня» та «Колос» (Велика Димерка).

Перемогли хлопчики із команди МФК «Бровари», які продемонстрували, дивлячись на результати, дуже потужну гру. Перемогли без проведення фінального поєдинку. Справа в тому, що тренер «Святопетрівського» вирішив відмовитись від проведення вирішального матчу. І то було мудре рішення. Оскільки у його хлопчиків вже просто не було фізичних сил не те що боротися на рівних з броварцями, а й просто виходити на майданчик. Справа в тому, що «Святопетрівське» буквально у п’ятницю повернулося зі Львова. У західній столиці України команда брала участь у турнірі, який проходив на великому полі, тобто у форматі 11 на 11.

Приїхавши зі Львова, підопічні Максима Бабича вже наступного ранку прибули на Броварщин, де за два дні провели ще чотири матчі. Тобто, хлопчики вже були виснаженими.

…Ще одну медаль в копилку Рудні, і громади загалом, принесла команда 2008-2009 років народження. Хлопчики Сергія Компанця поступилися лише дуже достойному супернику, який потім став чемпіоном Броварщини, МФК «Бровари» - 0:2. У всіх інших поєдинках юні руднянці досить легко доводили свою перевагу. В тім числі, і у матчі за третє місце.

Команда демонструвала зіграність, досить високий рівень техніки та тактичне розуміння. У чотирьох виграних поєдинках Рудня забила у ворота суперників 42 голи – найкращий показник чеміпонату, пропустила 10. За кількістю забитих голів на другому місці опинилися команда Тайгерс. Броварці теж багато разів відзначилися – 35 голів.

У руднянців особливі симпатії викликали дії капітана команда Дениса Коренівського. Він на фото з кубком, та безпосередньо в атакувальних діях своєї команди. Де був нестримним, наполегливим і результативним.

Крім нього, бронзові нагороди отримали: Ярослав Грицаєнко, Олександр Москаленко, Артем Ткачук Максим Голубовський Сергій Бетін, Назар Бакрев, Олександр Шеремет, Євген Решетов. Тренер – Юрій Компанець

Табло чемпіонату

Перший ігровий день

Група А

«Тайгерс» (Бровари), Тайгерс-2, Десна (Погреби), Ред Драгонс (Бровари).

Тайгерс –Тайгерс-2 – 6:0, Тайгерс – Десна – 8:2, Тайгерс – Ред Драгонс- 9:1, Тайгерс-2 – Десна – 1:2, Тайгерс-2- Ред Драгонс – 6:1, Десна – Ред Драгонс – 9:1.

Група Б

Рудня, ДЮСШ «Асканія», «Колос» (Велика Димерка), Богданівка

Рудня – Асканія – 4:2, Рудня – Колос – 12:0, Рудня –Богданівка – 8:2, Асканія – Колос – 6:1, Асканія – Богданівка – 5:4, Колос – Богданівка – 5:0.

Група В

СК «Сятопетрівське» (Києво-Святошинський район), СК Святопетрівське-2, «Райдужний» (Київ), МФК «Бровари»

Святопетрівське – Святопетрівське-2 – 3:1, Святопетрівське – Райдужний – 4:2, Святопетрівське – ровари – 1:4, Святопетрівське-2 – Райдужний-1:3, Святопетрівське–2 – Бровари – 1:11, Райдужний – Бровари - 1:11.

Другий ігровий день. Стикові матчі

Тайгерс- Святопетрівське – 2:5, Бровари – Десна – 10:0, Тайгерс – Асканія – 5:3, Бровари – Рудня - 2:0, Десна – Рудня – 1:10.

Матч за 5-6 місця: Асканія – Десна – 4:2

Матч за 3-4 місця: Тайгерс – Рудня – 5:8

За 1-2 місця. Святопетрівське – Бровари - -;+.

Підсумкові місця: 1. МФК "Бровари" (тренер Костянтин Бєлінський). 2. Святопетрівське (Максим Бабич). 3. Рудня (Юрій Компанець).4. Тайгерс (Денис Самойлик). 5. Асканія (Сергій Кушка). 6. Десна (Сергій Козюберда).

Поділитися:
Актуальні новини
02.05.2024 15:53
Братерство без кордонів
Братерство без кордонів В рамках робочої поїздки відвідали польське місто-побратим Єдвабно. На знак вдячності та поваги привітали Sławomir Ambroziak з перемогою на місцевих виборах і перейшли до…
02.05.2024 15:32
Учні Богданівської гімназії взяли участь у проєкті психоемоційної допомоги від Клубу Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)
Щоб підтримати дітей та покращити їхній емоційний стан, Клуб Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили комплексний проєкт психоемоційної допомоги для…
02.05.2024 15:13
Безоплатна вторинна правнича допомога
Безоплатна вторинна правнича допомога (БВПД) — вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Категорії осіб, які мають право на БВПД…
02.05.2024 15:10
Відбулося засідання робочої групи зі внесення змін до Стратегії розвитку громади
Представники Великодимерської селищної ради – тимчасово виконуючий обов’язки селищного голови Олександр Борсук, заступники селищного голови Олександр Рубанка, Лідія Сичова, Олександр…