Був і справжній трилер

Збірна команда Великодимерської громади - «Колос» - у чемпіонаті Київської області серед дитячих команд представлена трьома колективами у різних вікових групах.

Звісно, варто при будь-якій нагоді наголошувати на основному: абсолютно неважливо, яке місце посідає та чи інша команда. Головне – підготовка майбутніх футболістів, зміцнення їхньої любові до цієї гри і, як результат, зростання майстерності юних.

Минулої суботи та неділі красиве футбольне поле Великої Димерки приймало команду «Олімпік» з Українки. Спочатку на газон вийшли команди 2011-2012 років народження. З перших хвилин «Колос» мав беззаперечну перевагу над суперником, біля воріт «Олімпіка» створювали один за одним гострі моменти, але м’яч вперто не летів у сітку. Зрештою, Данило Шелест, спочатку вціливши шкіряним у фотокореспондента, завдав все ж влучного удару – 1:0. Розвинули успіх господарі вже в другій половині гри. Голи на рахунку Олександра Тихонова та Віктора Хилька. Гості з Українки змогли лише провести гол престижу. Підсумок – 3:1 на користь «Колоса». Тренери команди – Микола Бобко та Микола Гнєзділов.

Далі зашнурували бутси, одягнули ігрові футболки команди старшого віку – 2009-2010 років народження. І знову активнішим є «Колос». Зрештою, це матеріалізується у забитий гол. Відзначається активний та націлений на ворота суперників Олександр Косенко. А далі перебіг подій на полі до самого фінального свистка був схожий на розгойдування гойдалки. Гості змогли не тільки зрівняти рахунок – 3:3, але й вийти вперед. Однак футболісти «Колоса», яких готує Вячеслав Накорчемний, зуміли не тільки вирівняти гру, але й забити переможний гол – 5:4. Він на рахунку Олександра Москаленка. Взагалі Саша в цьому поєдинку записав на свій рахунок хет-трик, ще один гол в свій актив записав Максим Голубовський.

В неділю на стадіоні «Колос» між собою грали найменші команди – 2013-2014 років народження. У даному випадку чемпіонат проводиться за формулою збірних турів. Цього разу, крім господарів, у Димерці грали «Асканія» з Калинівки та дві броварські колективи – «Броварія» і «Тайгерс».

Ось результати зіграних поєдинків:

«Колос» - «Асканія»- 1:3, «Тайгерс» - «Колос» - 2:3, «Броварія» - «Колос» - 0:2, «Тайгерс» - «Асканія» - 0:1, «Броварія» - «Тайгерс» - 1:5, «Асканія» - «Броварія» - 4:1. Тренер команди «Колос» Роман Ситюк.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …