Кубок громади взяла Рудня

Кубок Великодимерської громади з футзалу зібрав на початковому етапі вісім команд. З точки зору масштабів громади це значна кількість. Однак варто зауважити, що трьома командами була представлена столиця ТГ та найбільший населений пункт – Велика Димерка. Отже, сформувалися «Колос» та «Колос-2». За другу команду грала переважно молодь. Третім колективом стала «Димерка».

Приємно здивував Бобрик. Завдяки організованості та ініціативності невеликий населений пункт, котрий водночас має досить глибокі футбольні традиції, теж заявив дві команди.

Водночас неприємно здивували Богданівка, Гоголів, Тарасівка, Плоске. Практично всіх їх можна назвати своєрідними футбольними центрами громади, однак зібрати потрібну кількість футболістів, а для участі в турнірі достатньо було 6-7 гравців ( змагання проводяться за форматом чотири на майданчику і один воротар), вони так і не змогли. На жаль.

Вісім команд на першому етапі були розподілені на дві групи, які в одноколовому турнірі й визначили четвірку кращих. 5 лютого у спортзалі Рудні, де й проходили всі матчі Кубка, вона й шукала відповідь, хто здобуде головний трофей. Переможцями попереднього етапу стали Рудня та Колос-2, Колос та Шевченкове.

В іграх за вихід до фіналу зустрілися спочатку Рудня та Шевченкове – 3:1 на користь номінальних господарів майданчику.

Зрозуміло, з неабиякою цікавістю очікувався поєдинок між двома Колосами. І це була єдина гра, в якому її долю вирішили післяматчеві пенальті. Основний час завершився внічию – 3:3. А пенальті краще пробили молодші «колосята» - 3:2 на користь Колоса-2, і - путівка до вирішальної гри.

У матчі за 3-е місце Колос зрештою упевнено переграв Шевченкове - 7:4. Хет-трик на рахунку Максима Гавенка.

Фінал однозначно вдався. Дебют – за Руднею. Зусиллями одного футболіста команда повела – 3:0. Влучно «стріляв» Дмитро Вакуленко. Але молодь Колоса ціною надзвичайних зусиль зуміла відновити рівновагу – 3:3. Голи на рахунку Богдана Кравця, Дмитра Стеценка та Богдана Сидоренка.

Однак нестримний цього вечора Дмитро Вакуленко з гострого кута робить покер в матчі і приносить загальну перемогу Рудні – 4:3.

Отже, володар Кубка Великодимерської громади з футзалу 2022 року – Рудня. Друге й третє місце – відповідно – Колос-2 і Колос. Четвертою командою став колектив Шевченкового.

Склад переможця, команди Рудні: Денис Шершенюк, Дмитро Вакуленко, Сергій Компанець, Сергій Романченко, Олександр Шлинчак, Павло Шалун, Дмитро Дубок, Юрій Назаренко.

Тренер – Юрій Компанець, президент Віктор Радченко.

Друге місце – великодимерський «Колос-2»: Віталій Лизун, Дмитро Стеценко, Богдан Сидоренко, Богдан Кравцеь, Владислав Парубець, Кирило Устенко, Євген Гнєзділов, Ілля Пурічі.

Третє місце – «Колос»: Андрій Пащенко, Микола Радченко, Микола Гнєзділов, Олег Столярчук, Максим Гавенко, Іван Мойсеєнко, Олександр Семиног.

Тренер – Олег Трухан. Директор – Євген Юхта.

Всі призери отримали дипломи та медалі, Сергій Компанець підняв головний Кубок. Ще одним лауреатом став, що цілком зрозуміло, герой фінального матчу. Рішення експертів озвучив Василь Гузій, один з керівників районного футболу. Кращим гравцем турніру визнаний Дмитро Вакуленко.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…