Навчальний захід з «Правил пожежної безпеки» для школярів провели фахівці Комунального закладу «Муніципального центру безпеки»

Навчальний захід з «Правил пожежної безпеки» для школярів Богданівки провели фахівці Комунального закладу «Муніципального центру безпеки». Захід відбувся в Цифровому освітньому центрі.

Фахівці ознайомили дітей з основними правилами безпечної поведінки, звернувши особливу увагу на заборону використання сірників, запальничок, несправних електроприладів, а також продемонстрували дітям первинні засоби пожежогасіння.

Разом з дітьми розглянули та обговорили ситуації, коли вогонь може бути небезпечним. Особливий акцент зробили на правилах поведінки під час пожежі, а також пояснили як необхідно діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

В кінці профілактичного заходу маленькі учні, отримали від працівників КЗ «МЦБ» листівки на протипожежну тематику, ознайомили дітей з оснащенням пожежно-рятувальної техніки показали їм рятувальні засоби, які використовуються для гасіння пожеж та дали спробували себе в ролі пожежників.

Поділитися:
Актуальні новини
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …
16.05.2024 10:52
Купатись заборонено!
На території Великодимерської селищної територіальної громади відсутні офіційно визначені місця для відпочинку на воді! Подбайте про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!