Пройшло пленарне засідання XVIII сесії Великодимерської селищної ради

Великодимерська селищна рада 20 грудня 2018 року провела XVIII сесію під головуванням Великодимерського селищного голови Анатолія Бочкарьова.

На сесії були розглянути такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення Великодимерської селищної ради від 21.12.2017 р. № 59 ІІІ- VІI «Про місцевий бюджет на 2018 рік» та додатків до нього.
  2. Про затвердження Стратегії розвитку Великодимерської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року.
  3. Про затвердження Програми «Розвиток, ремонт та утримання об’єктів житлово-комунального господарства, благоустрою та соціально-культурного призначення Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019-2023 роки».
  4. Про затвердження Комплексної Програми «Профілактика злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод .громадян на території населених пунктів Великодимерської об’єднаної територіальної громади Броварського району Київської області на 2019 – 2021 роки».
  5. Про затвердження Програми «Фінансування проведення заходів профілактики та ліквідації африканської чуми свиней (АЧС) Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  6. Про затвердження Програми «Захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного .характеру, забезпечення пожежної безпеки Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2021 роки».
  7. Про затвердження Програми «Турбота на 2019 рік».
  8. Про затвердження Програми «Соціальний захист населення на 2019 рік».
  9. Про затвердження Програми «Організація харчування дітей закладів освіти Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  10. Про затвердження Програми «Розвиток культури у Великодимерській об’єднаній територіальній громаді на 2019 рік».
  11. Про затвердження Програми «Розвиток фізичної культури та спорту на території Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  12. Про затвердження Програми «Навчання, підготовка, підвищення кваліфікації виборних та посадових осіб Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  13. Про затвердження Програми «Фінансова підтримка Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік».
  14. Про затвердження Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Великодимерської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  15. Про селищний бюджет Великодимерської селищної ради на 2019 рік.
  16. Про затвердження договору Пропередачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів(інші субвенції з місцевого бюджету).
  17. Пропередачу коштів у виглядіміжбюджетних трансфертів (субвенції з місцевого бюджету на утримання об`єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об`єктів спільного користування).
  18. Про затвердження Положення про преміювання працівників виконавчого комітету Великодимерської селищної ради.
  19. Про надання дозволу на укладення договору позички автомобілів.
  20. Про затвердження ліміту споживання паливно-мастильних матеріалів на 2019 рік.
  21. Про передачу майна Департамента екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації на відповідальне безоплатне зберігання, яке передбачає позабалансовий облік, комунальному підприємству «Великодимерське».
  22. Про затвердження звіту орієнтовного Плану роботи Великодимерської селищної ради за II півріччя 2018 року.
  23. Про затвердження орієнтовного Плану роботи Великодимерської селищної ради на I півріччя 2019 року.
  24. Про затвердження Регламенту Великодимерської селищної ради.
  25. Про внесення змін до рішення Великодимерської селищної ради від 16.11.2017 р. №8 I-VII «Про утворення та затвердження персонального складу виконавчого комітету Великодимерської селищної ради».
  26. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність.
  27. Про затвердження детального плану території дитячого садка по вулиці 9 січня в селі Тарасівка Броварського району Київської області.
  28. Про розгляд депутатського запиту депутата Великодимерської селищної ради VII скликання Гутника П.Г.
  29. Про впорядкування умов оплати праці селищного голови, заступників селищного голови та секретаря селищної ради на 2019 рік.

З усіх питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…