Щоб зростали нові чемпіони світу!

У Великій Димерці урочисто відкрили суперсучасний відкритий боксерсько-спортивний майданчик

Де ще можна зустріти, потиснути руки, а ще й сфотографуватися одразу з двома чемпіонами планети, хто тримав над головою найвищу нагороду світового боксу – чемпіонський пояс, з Сергієм Дзінзіруком та Віктором Постолом? Звісно, у Великій Димерці.

Символічно, що це відбулося саме 1 червня, коли відзначався Міжнародний день захисту дітей. Чемпіони світу під час відкриття були небагатослівними. Вони побажали юному поколінню досягати і з допомогою цього унікального майданчика найвищих висот у спорті, а головне – бути фізично здоровими та міцними. Ну а у приватних розмовах і Сергій, і Віктор відзначали, що про таке у свої роки становлення боксерами, до яких потім прийде світова слава, вони навіть і мріяли не могли.

Віктор Постол перші кроки у боксі під керівництвом свого першого тренера Івана Міхеєва у Великій Димерці робив тоді, коли був лише один спортзал у школі, боксерського ще не було – там функціонував басейн, не було і тренажерного залу.

  • А це, що ми бачимо сьогодні – просто клас! Це просто диво! – говорив димерський чемпіон світу.

… З напутнім словом до покоління майбутніх боксерів під час урочистого відкриття майданчику звернулися «батьки» цього дива – селищна рада в особі Анатолія Бочкарьова, підприємство «Регіон-2001» в особі Віктора Гришка, голова райради, який завжди опікувався і опікується розвитком спорту як в громаді, так і на теренах району Сергій Гришко. Взяв участь у відкритті і в.о. голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило.

І все ж особливим гостей тут була людина, котра є власником фірми, котра і займалася розробленням всього цього комлексу, і яка доклала безпосередньо багато зусиль, аби він був встановлений у Великій Димерці. Це Олександр Котирло і його компанія «Street Fight».

Згодом ми детальніше розкажемо з допомогою пана Кота про сам майданчик, його особливості, його функціональні можливості. Поки що лише скажемо, що майданчик буде використовуватися не лише спортсменами-боксерами, сюди приходитимуть займатися всі ті, хто хоче піклуватися про свій фізичний, та й моральний стан. До речі, це стосується і дівчат та жінок. Вони теж можуть з користю для себе, для свого самопочуття проводити тут свій вільний час.

…Відбулося традиційне перерізання стрічки. Причому , її порізали грунтовно, бо кожен хотів взяти шматочок стрічки на пам’ять про сьогоднішній день.

І, звісно, приємно тішитися, що на лівобережній Україні перший , саме такий майданчик відкритий саме у Великій Димерці. На правобережній такий же об'єкт має Ірпінь.

Відбулися ще дві символічні речі. Перший удар здійснив вихідець з Великої Димерки, чемпіон світу Вікто Постол, а перше тренування тут провів його наставник, тренер ДЮСШ Великодимерської громади Іван Міхеєв.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…