"СпитайПроСвітло" у прямому ефірі!

ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив цикл онлайн-зустрічей із експертами в енергетичній галузі. 30 червня в рамках проєкту #СпитайПроСвітло мешканці області мають можливість поспілкуватися з генеральним директором компанії Віталієм Шайдою. Зустріч буде проходити в прямому ефірі на сторінці у Facebook.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Щоб краще чути і розуміти один одного, а також зробити енергетику ближчою й зрозумілішою для клієнтів, проведемо онлайн-зустріч з мешканцями. Сподіваюсь надати вичерпні відповіді щодо роботи оператора системи розподілу та усього, що пов'язано з електроенергією в наших будинках і квартирах. Приєднуйтесь. Буде цікаво та пізнавально», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Початок онлайн-зустрічі – о 13:00. Побачити пряму трансляцію можна за посиланням.

Протягом години генеральний директор буде відповідати на питання, зібрані під відповідною публікацією на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі. На термінові та невідкладні питання відповідь було надано відразу, на решту питань очільник компанії відповість під час ефіру.

Ставити запитання можна й під час прямої трансляції. Відповіді будуть озвучені під час онлайн-зустрічі. Якщо Віталій Шайда не встигне відповісти на всі питання, на сторінці компанії обов'язково буде опубліковано відповідь на них після прямого ефіру.

Звернутися в компанію за консультацією можна і поза ефіром – в особисті повідомлення на сторінці компанії в Facebook. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі обов’язково вам допоможуть.

Поділитися:
Актуальні новини
02.05.2024 15:53
Братерство без кордонів
Братерство без кордонів В рамках робочої поїздки відвідали польське місто-побратим Єдвабно. На знак вдячності та поваги привітали Sławomir Ambroziak з перемогою на місцевих виборах і перейшли до…
02.05.2024 15:32
Учні Богданівської гімназії взяли участь у проєкті психоемоційної допомоги від Клубу Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)
Щоб підтримати дітей та покращити їхній емоційний стан, Клуб Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили комплексний проєкт психоемоційної допомоги для…
02.05.2024 15:13
Безоплатна вторинна правнича допомога
Безоплатна вторинна правнича допомога (БВПД) — вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Категорії осіб, які мають право на БВПД…
02.05.2024 15:10
Відбулося засідання робочої групи зі внесення змін до Стратегії розвитку громади
Представники Великодимерської селищної ради – тимчасово виконуючий обов’язки селищного голови Олександр Борсук, заступники селищного голови Олександр Рубанка, Лідія Сичова, Олександр…