Великодимерській об’єднаній територіальній громаді виповнився один рік

Великодимерська об’єднана територіальна громада 3 серпня 2018 року відзначила свою першу річницю з дня утворення. До святкування долучилися: голова Броварської райдержадміністрації Микола Клименко, керівник апарату Броварської райдержадміністрації Катерина Прянішнікова, консультанти Інституту інвестиційної стратегії регіонального розвитку Леонід Вайсфельд, Валерій Покоть, а також депутати, старости, священнослужителі.

На порядок денний святкової XII сесії VII скликання було внесено одне питання – «Про відзначення Дня утворення Великодимерської об’єднаної територіальної громади», яке одноголосно було схвалено депутатським корпусом.

Вітаючи присутніх в залі, селищний голова Анатолій Бочкарьов висловив слова подяки всім, хто допомогав в процесі творення і тим, хто творить майбутнє громади сьогодні.

«Сьогодні Вликодимерська громада – це міцна рада з міцним депутатським корпусом, яку розуміють і підтримують на різних рівнях, яка співпрацює з міжнародними фундаціями» – зазначив Анатолій Бочкарьов.

На завершення урочистої частини на всіх гостей чекав святковий торт.

Святковості продовжилися на головній сцені Великої Димерки. З вітальним словом до гостей звернувся селищний голова Анатолій Бочкарьов. З вірою в процвітання громади та щирими побажаннями до вітального слова долучилася Жердівський староста Тетяна Зубко, а також голова Броварської районної державної адміністрації Микола Клименко та керівник апарату Катерина Прянішнікова.

Святкового настрою усім перисутнім додала концертна програма, в якій переплелися дзвінкоголосим перевеслом українська пісня у виконанні улюблених вокалістів та запальний народний танок від танцювальних колективів.

Традиційні солодощі, святкові кульки та прапорці подарували незабутні враження та гарний настрій усім, хто долучився до святкових заходів.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…