Великодимерську громаду представили на Ржищівщині

Фахівці-педагоги КЗ «ЦКДС» Великодимерської селищної ради Ольга Четвертак та Юрій Балджи взяли участь у літературно-музичному вечорі-міксі під назвою «Гіацинтове сонце», присвяченому 94-ти річчю геніальної української поетеси Ліни Костенко. Відбувся цей захід на малій батьківщині легенди українського поетичного слова - у місті Ржищів.

У програмі заходу, який проходив в приміщенні ржищівського краєзнавчого музею, звучали поезії Ліни Костенко та музичні композиції, покладені на її слова.

В академічному виконанні Ольги Четвертак (акомпанував Юрій Балджи) присутні мали змогу почути улюблені українські народні пісні, а також авторські композиції на слова великої поетеси, музику до яких створили Ольга та Юрій. Зокрема, це пісня «Коли я буду навіть сивою ...», та інші.

Літературно-музичний вечір-мікс був проведений на підтримку Збройних Сил України. Тож на заході відбувся аукціон, лоти якого – сувеніри, футболки, чашки та інше,були присвячені творчості поетеси і на кожному виробі «полум'яніла» одна із її відомих крилатих фраз.

Представників нашої громади вже вдруге приймали в Ржищеві на заході, присвяченому творчості Ліни Костенко. Минулого року вони приїздили з програмою, яка налічувала лише два твори. Цього річ вона значно розширилася.

Педагоги КЗ «ЦКДС» повернулися зі Ржищева з найкращими враженнями із наміром приймати участь в подібному заході й наступного року , а також подарували господарям свята книгу, присвячену Великій Димерці й тую – для озеленення території музею.

Поділитися:
Актуальні новини
14.05.2024 13:59
Велосипедний заїзд відбувся у Гоголівському ліцеї
Сьогодні директор Гоголівського ліцею Оксана Дяченко разом зі здобувачами освіти, в рамках Всеукраїнського челенджу "Велосипедний травень -2024" та Тижня безпеки дорожнього руху, здійснили…
14.05.2024 09:27
Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична…
13.05.2024 09:07
У Світильні пофарбували та відремонтували дитячий майданчик
Працівниками комунального господарства у Сквері І.Марченка с.Світильня було відремонтовано та пофарбовано дитячий майданчик, який із задоволенням відвідують малюки.
10.05.2024 15:07
Почесне звання «Мати-героїня» було присвоєно 4 жінкам Великодимерської громади
Сьогодні, 10 травня 2024 року, відбулось урочисте вручення державної нагороди — почесного звання «Мати-героїня» жінкам Київщини, які виховують п’ять і більше дітей які досягли 8-ми річного віку…