Викристалізувалася головна трійка претендентів

Рахунок мінімальний, але перевага димерської команди над красилівським «Металургом» в гостях була далеко не мінімальною. Грім прогримить вже далеко в другому таймі. Але то – природній, а от футбольний вдарив по прихильниках «Колоса» вже буквально на першій чи другій хвилині. Здається, гості ще просто не включилися в гру, а красилівці провели гостру атаку, в якій м’яч тільки дивом не побував у воротах Богдана Іщенка. Двічі він влучав у стійку воріт, ще раз футболіст «Металурга» бив практично по порожніх воротах, але - в «молоко».

Це був, як потім показали події, практично єдиний, по-справжньому гольовий момент біля воріт «Колоса». Гра перейшла спочатку в рівне русло, де вистачало емоцій, претензій до судді, особливо з боку господарів, а потім вималювалася ігрова перевага підопічних Олега Трухана. Вони діяли по-футбольному грамотніше, збалансованіше, продуктивніше.

І те, що рахунок залишився мінімальним, винить можуть себе лише самі футболісти «Колоса». Зручні нагоди втрачали Мойсеєнко й Гавенко, Бруцький і Сидоренко. Десь блокували удари димерців захисники, десь вдало діяв воротар «Металурга» Антон Павленко.

Навіть, коли вже в супроводі дощу йшли останні, додані хвилини, і господарі будь-що намагалися зрівняти рахунок, у швидкій контратаці один в один вивели активного і постійно націленого на чужі ворота Максима Гавенка. Дуже реальна нагода забити другий м’яч, проте Максим переграти воротаря не зміг.

А єдиний переможний гол забив Богдан Кравець, коли до кінця поєдинку залишалося хвилин 20. Наш молодий півзахисник практично за мить до цього вийшов на заміну і вдало взяв участь у черговій атаці своєї команди. У штрафній суперника він отримав м’яч і, не роздумуючи, пробив метрів з 12-ти. М’яч легенько зрикошетив від спини когось із красилівців і влетів у верхній кут воріт. Антон Павленко вже був безсилим чимось зарадити. Гол вийшов достатньо красивим.

…Після 11 турів, який відбувся 29 серпня, викристалізувалася трійка команд, які й поведуть головну боротьбу за призові місця і за звання чемпіона району-21. Погребська «Десна» має 28 очок і на одну гру більше, аніж найближчі переслідувачі. А це – «Зазим’я» та «Колос», у котрих в активі по 27 пунктів. На четвертому місці розташувався требухівський «Фаворит» - 23 очки.

Матч 12 туру «Колос» проведе у наступні вихідні вдома зі світильнянським «Маяком».

«Металург» (Красилівка) – «Колос» (Велика Димерка) – 0:1 (0:0). Красилівка. 29 серпня.

Суддя: В.Норик (Шевченкове).

Склад «Колоса»: Іщенко, Стеценко, Громей, Хитрий, Замула, Столярчук, Сидоренко, Мойсеєнко, Бруцький, Устенко, Гавенко.

На заміну в другому таймі виходили – Кравець, Парубець, Шпак.

Гол: Богдан Кравець.

Результати матчів 11 туру: Фаворит – Богданівка – 7:0, Тарасівка – Димерка – 4:0, Щит – Літки – 2:2, Арсенал – Квітневе – 2:0, Десна – СМ-25 – 9:1, Маяк – Зазим’я – 0:5, Металург – Колос- 0:1.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…