ВИПУСКНИЙ – 2021

Красиві, впевнені, сповнені мрій і надій – такі вони нинішні випускники – 2021 року.

З 26 червня по 2 липня в освітніх закладах Великодимерської громади проходять випускні вечори. Загалом цього року атестати зрілості отримали 205 випускників. Цьогоріч у громаді 12 медалістів – 8 золотих та 4 срібних. Згідно розпорядженням голови громади Анатолія Бочкарьова випускникам-медалістам громади надано матеріальну допомогу відповідно по шість та три тисячі гривень за вагомі успіхи у навчанні, активну життєву позицію та участь у громадському житті навчального закладу.

29 червня у Великій Димерці відбувся останній шкільний бал. Урочистою ходою випускники разом зі своїми наставниками-вчителями пройшли центром селища від ліцею до головної сцени.

Урочисту частину Випускного балу відкрила святковою промовою директор школи Надія Царик: «Шановні випускники! Вирушаючи в далеку і незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів. Напутні слова, які дадуть вам віру в завтрашній день, надію у власні сили, цілеспрямованість і сміливість у досягненні високих ідеалів і бажаних цілей вашого щасливого, майбутнього життя. Щасливої та світлої дороги, дорогі наші випускники!».

Церемонію вручення атестатів зрілості розпочали з приємної місії – нагородження медаллю срібного медаліста – Дмитра Литвиненка. Селищний голова Анатолій Бочкарьов привітав Дмитра Литвиненка, вручив матеріальну допомогу – 3 тисячі гривень та подякував батькам за зразкове виховання сина. Вітаючи випускників, Анатолій Борисович наголосив: «Школа дала своїм учням якісні знання, розвинула творчі здібності, навчила відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе їм впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів»,

Документ про здобуття середньої освіти цьогоріч отримали 54 випускники Великодимерського ліцею. Кращих випускників за активну життєву позицію, участь у спортивному житті школи було відзначено грамотами та відзнаками.

І як годиться, за доброю традицією, вчорашні учні, а нині випускники, дякували своїм вчителям за науку та обіцяли бути гідними громадянами України.

Зворушливий вальс випускників – бентежний і неповторний. У небо злітають повітряні кульки. А в серцях залишаються теплі спогади про шкільне життя і безтурботне дитинство.

Завтра перед випускниками відкриються тисячі доріг, де кожен обере свій особистий життєвий шлях.

Зі сходом сонця, їх чекає нове, незвідане, самостійне, доросле життя...

Молоді, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наші випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє.

То ж, у добру путь!

https://www.youtube.com/watch?v=oapfJNLz79k

Поділитися:
Актуальні новини
02.05.2024 15:53
Братерство без кордонів
Братерство без кордонів В рамках робочої поїздки відвідали польське місто-побратим Єдвабно. На знак вдячності та поваги привітали Sławomir Ambroziak з перемогою на місцевих виборах і перейшли до…
02.05.2024 15:32
Учні Богданівської гімназії взяли участь у проєкті психоемоційної допомоги від Клубу Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)
Щоб підтримати дітей та покращити їхній емоційний стан, Клуб Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили комплексний проєкт психоемоційної допомоги для…
02.05.2024 15:13
Безоплатна вторинна правнича допомога
Безоплатна вторинна правнича допомога (БВПД) — вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Категорії осіб, які мають право на БВПД…
02.05.2024 15:10
Відбулося засідання робочої групи зі внесення змін до Стратегії розвитку громади
Представники Великодимерської селищної ради – тимчасово виконуючий обов’язки селищного голови Олександр Борсук, заступники селищного голови Олександр Рубанка, Лідія Сичова, Олександр…