ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. У ЗВИЧНИЙ РЕЖИМ

Днями полігон для складування сміття, мається на увазі «Десна-2», повернувся до звичного режиму роботи. Тобто, він приймає «продукцію» нашої життєдіяльності щодня.

Це дозволяє комунальному підприємству «Великодимерське» теж стати на вже звичні рейки – сміття вивозтиметься не тільки від багатоповерхових будинків, але й з приватного сектору. З 1 травня.

Учора та сьогодні, 5 травня, робітники комунального та сміттєзбиральна машина працюють на вулицях Великої Димерки. І це означає, що графік вивезення по всій громаді повертається у свій старий, вже звичний режим.

До якого ми вже почали звикати перед війною. Заглядайте друзі у свої записники, згадуйте про свої позначки – і, будь ласка. І ще одне. При цьому не забувайте, що пакувати своє сміття треба у пакети з логотипом комунального підприємства.

У магазинах ви за 100 гривень купляєте послугу - вивезення побутового сміття. До цієї суми входить чотири брендовані пакети, кожен з яких вмістимістю по 140 літрів. Плюс п’ятий – прозорий, для збирання пластику.

Ситуація з будівельним сміттям. Комунальне підприємство продовжує практику безкоштовного вивезення – але тільки від тих, де домівки зруйновані повністю. Потрібно лише заздалегідь зателефонувати до комунального.

На сьогодні ця послуга тимчасово призупинена – до вівторка, 10 травня. Причина – відсутність пального.

Комунальне підприємство «Великодимерське» просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, викликані проблемою загальнодержавного значення.

...Тож – за чистоту в нашій громаді. А чистота – це те, чим має відрізнятися цивілізоване суспільство від, скажемо так, не зовсім цивілізованого.

Поділитися:
Актуальні новини
03.05.2024 14:26
Почесна громадянка Броварщини Ніна Федірко відзначає 87-річчя
Своє 87-річчя сьогодні святкує заслужена майстриня народної творчості з Великої Димерки Ніна Іванівна Федірко. Почесну громадянку Броварщини з Днем народження привітав тимчасово…
03.05.2024 13:13
Святкові заходи до Великодня відбулись у Руднянській гімназії
В Руднянській гімназії пройшов ряд заходів, родзинкою яких була виставка «Українська писанка – символ Великодня». Минають часи, спливають десятиліття й віки, а українські традиції й обряди, такі…
03.05.2024 11:20
Підпал сухого травʼяного настилу відбувся в Богданівці
02 травня близько 14:10 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення, що на території Великодимерської громади відбувся підпал сухого травʼяного настилу в с…
03.05.2024 11:16
Про початок роботи з оновлення Стратегії розвитку Великодимерської громади
Великодимерська селищна рада розпочинає роботу над оновленням Стратегії розвитку територіальної громади та Плану заходів з її реалізації Метою цих документів є формування стратегічного бачення…